Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Olet tien päällä tai lähistöllä, olemme 24/7 hinauspalvelusi

Kieltäytyykö autosi käynnistymästä vai tarvitsetko hätäapuhinausta? Autamme sinua kaikissa tilanteissa, niin tien päällä kuin kotonasi.


Olemme Uudellamaalla tunnettu hinauspalveluyritys. Jos joudut tien varressa vaikeaan tilanteeseen, hinauspalveluhenkilöstömme auttaa, joko heti paikan päällä tai hinaamalla autosi haluamasi paikkaan.

Voit luottaa hinauspalvelumme kustannustehokkaaseen ja laadukkaaseen palveluun.

Uudenmaan hätäapuhinauspalveluihin operaattorimme on tavoitettavissa ympärivuorokauden. Kaikki kuljettajamme ovat perehtyneet vaikeisiinkin olosuhteisiin ja he ovat valmiina reagoimaan hätätilanteisiin nopeasti. Ensisijainen tavoitteemme on pitää asiakas turvassa.

Kun tarvitset hinausapua, tarkista autovakuutusyhtiöltäsi, korvaako vakuutuksesi hinauskulut. Jos vakuutusyhtiösi korvaa hinauksen, veloitamme heitä suoraan.

Tarjoamme henkilö- ja pakettiautojen hinauspalveluita luotettavasti, ammattitaitoisesti ja pitkällä kokemuksella. Palvelemme pääasiassa Uudenmaan aluella.

Meillä on työkalut, taidot ja kokemus jotka takaavat, että henkilö- ja pakettiautojen hinaus tapahtuu oikein ja turvallisesti.

Jos moottoripyöräsi tai skootterisi jää tielle, kannattaa kutsua hinausauto ja kuljettaa sitä turvalliseen paikkaan, takaisin kotiisi tai korjaamollemme. Kuljetusautomme kiinnitysjärjestelmä sopii myös moottoripyörien ja skootterien kuljettamiseen ja me varmistamme että se toimitetaan turvallisesti määränpäähänsä.

Muut palvelut

Olemme luotettava autojen hinauspalveluyritys, joka on erikoistunut autojen, moottripyörien ja skootterien hinaukseen. Tarjoamme mm. seuraavia palveluita:

 • Hinaukset korjaamolle
 • Auton vetämien ojasta/tienvarresta
 • Apukäynnistys
 • Akunvaihto
 • Renkaan vaihto
 • Renkaan korjaus
 • Polttoaineen tuonti
 • Polttoainesäiliön tyhjennys
 • Oven avaus
 • Pienkorjaukset tien varressa
 • Autojen kuljetus
 • Moottoripyörien ja skootterien kuljetus
 • Romuautojen nouto

Soita

Nopein tapa tavoittaa meidät on soittaa meille. Puhelinnumeromme on käytettävissä 24h vuorokaudessa! Joten soita vaikka heti!

Soita

Tilaa verkossa

Tilauksesi vahvistetaan automaattisesti kun teet tilauksen verkossa. Tilauksesi välitetään lähimpänä saatavilla olevalle hinausautolle.

Tilaa verkossa

Live Chat

Keskustele asiakaspalvelumme kanssa WhatsAppin kautta ongelmastasi, kun tarvitset tie- tai hinausautopalvelua.

Live Chat

Hinauspalvelut

Auton hinaus

Onko autosi rikki, juuttunut johonkin tai kolaroitu? Ei hätää, autamme sinua 24/7 missä tahansa Uudenmaan alueella.

Moottoripyörän kuljetus

Jos joudut jättämään moottoripyöräsi tien varteen, kannattaa kutsua hinausauto, niin se voidaan siirtää turvallisesti kotiin tai korjaamoon.

Akun vaihto

Vaihdamme autoosi tarvittaessa uuden akun tien päällä, kotonasi tai missä vaan on tarve siihen.

Apukäynnistys

Jos autosi ei käynnisty, se voi johtua myös siitä, että auton akku on vain tilapäsiesti tyhjä. Tulemme antamaan autollesi apuvirtaa ja matkasi voi jatkua. Auto tarvitsee tällöin lisävirtaa käynnistyäkseen.

Auton oven avaaminen

Kun auton avaimet jätetään autoon ja ne jäävät lukkojen taakse, saatat ajatella ikkunan rikkomista, mutta se maksaa paljon enemmän kuin avun soittaminen.

Renkaiden vaihto

Koskaan ei tiedä, milloin voi sattua rengasrikko. On tärkeätä muistaa, että vaurioituneen renkaan kanssa ajaminen on erittäin vaarallista.

Auton kuljetus

Kuljetamme autosi turvallisesti valitsemaasi paikkaan. Huolehdimme aina autosi kunnosta ja turvallisuudesta kuljetuksen aikana.

Romuauton nouto

Onko kiinteistölläsi tai missä tahansa romuauto? Soita meille, niin tulemme hakemaan sen puolestasi, niin sinun ei tarvitse huolehtia siitä miten pääset siitä eroon.

Autonkuljetuskalusto

Onko sinulla harraste- tai huippuluokan ajoneuvo ja pelkäät perinteisiä kuljetustapoja? Ei ongelmaa! Meillä on siihenkin ratkaisu.

2135

HINATTUJEN AUTOJEN MÄÄRÄ

25%

AUTOISTA JATKAA MATKAANSA SAMAN TIEN

26+

KUNTAA PALVELUN PIIRISSÄ

Voit olla varma, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä.

Yhteistyökumppanimme K-hinaus panostaa laajasti huipputeknologiaan, jonka avulla voimme kuljettaa ajoneuvosi turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti.

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256